شوق زیارت - امامزاده های ایران و‌ جهان

«من به تمام امامزاده ها علاقه مندم .» مقام معظم رهبری

شوق زیارت - امامزاده های ایران و‌ جهان

«من به تمام امامزاده ها علاقه مندم .» مقام معظم رهبری

شوق زیارت - امامزاده های ایران و‌ جهان

بسم الله الرحمن الرحیم

آیت الله بهجت (ره):
یکی از کرامت‎های شیعه، قبور و مزارهای امامزادگان است، لذا نباید از زیارت آنها غافل باشیم و خود را اختیاراً محروم سازیم!

این وبلاگ قبلا در میهن بلاگ یوده که تعطیل شده.
الان هم در حال تکمیل است. همراه ما باشید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین نظرات

۲ مطلب در خرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

۱۴خرداد

https://commons.wikishia.net/images/f/f9/Haram_emam_khomeini.jpg

به گزارش ایسنا، سید احمد‏‎ ‎‏فرزند دین علی شاه از نوادگان میرحامد حسین صاحب کتاب صد جلدی عَبَقاتُ الأنوار فی إمامَة الأئمةِ الأطهار است. میرحامد حسین  از نوادگان سیدحیدر موسوی صفوی اردبیلی کردی، جد سیزدهم سیدروح الله است.

او در سال ۱۲۱۷ شمسی در دوره سلطنت محمدشاه قاجار دعوت یوسف خان را اجابت کرد و به خمین سفر کرد. رفتن به خمین همانا و ماندگار شدن در آن دیار همان. این سفر با ازدواج سیداحمد با سکنیه، خواهر یوسف خان در آبان ۱۲۲۰ شمسی به سفر مبارکی برای او مبدل شد. حاصل این ازدواج یک پسر به نام سیدمصطفی و سه دختر به نام های سلطان خانم، صاحبه خانم و آغابانو‏‎ ‎‏خانم بود.

سید احمد هفت سال بعد از تولد سیدمصطفی پدر سید روح الله خمینی در ۲۹ بهمن ۱۲۴۱، در سال ۱۲۴۸ شمسی در عصر ناصری چشم از جهان فرو بست و بنابر وصیت پیکرش  به کربلای معلی منتقل شد و در جواز مضجع شریف امام حسین (ع) دفن شد.

خادم مجازی---: ۱۷۱
۰۱خرداد

https://gardeshgari724.com/upload/post/2019/01/b0dd9f37da4c5b1a5b90f7de212d4414.jpg

‌‌به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، بقعه ‌امامزاده سید‌ابراهیم(ع)، یکی از بقاع معتبر شهر زنجان است. این آرامگاه مبارکه در داخل شهر زنجان درتقاطع صدر جهان و خیابان امام قرار دارد.
منابع تاریخی حاکی از آن است که ایشان در قرن سوم به شهادت رسیده است و امامزاده اسماعیل‌(ع) مدفون در دبیرستان شریعتی زنجان برادر وی است.
علمای فن در شجره‌نامه آن حضرت اختلاف نظر دارند. جمعی ایشان را ابراهیم‌بن موسی‌بن جعفر(ع‌) دانسته و جمعی دیگر همانند «ابوالفرج اصفهانی و ابونصر بخاری» ایشان را منتسب به ابراهیم‌بن محمد‌بن عبداله بن الحسن بن العباس بن علی‌(‌ع‌) می‌دانند.


امامزاده سید‌ابراهیم‌(ع) زنجان در دوره حکومت سلجوقیان می‌زیسته و ساختمان این امام زاده در سال ۱۳۳۶ ه . ش تخریب و منطبق بر بنای قدیمی تجدید بنا شده است.
گنبد‌، از نوع تک‌پوششی بوده که با واسطه‌ چهار گوشواره بر جرزها استوار گشته و حد فاصل گوشواره‌ها و گنبد‌، هشت نورگیر تعبیه شده است‌. تزئینات گنبد از داخل مقرنس و گره‌سازی بوده و سوره ‌جمعه به خط زیبای ثلث و به قلم استاد جواد میر‌محمد رضایی زنجانی بر آن نوشته شده است‌.
قدیمی‌ترین قسمت این بقعه‌، سر درورودی سمت شمالی و مناره‌های واقع در طرفین آن است‌. این سردر به سال ۱۳۴۱ ه . ش توسط معمار ابراهیم سلطانی ساخته شده و بالای مناره‌ها‌، آیه ‌۵۵ سوره احزاب به خط زیبای ثلث به قلم استاد اخیرالذکر نوشته شده است.
در نمای بیرونی نیز آیات قرآنی به خط ثلث زنجیری نوشته شده است. ضریح حرم که در اصفهان ساخته شده در سال ۱۳۵۸ ه . ق نصب شده است.

خادم مجازی---: ۲۳۰